Villanyborotvaszerelőt keresek! :) (ez is off :) )

Ami elromolhat, az el is romlik. A javítást ne bízd akárkire, keresd meg a legjobbat!

Villanyborotvaszerelőt keresek! :) (ez is off :) )

HozzászólásSzerző: Akos » 2014.04.09. 20:25

Villanyborotva-szerelőt keresek, aki nem milliókért dolgozik és nem lakatolja le az ajtaját, ha valaki 80-as évek-beli készüléket szeretne javíttatni. (a Philips-szervizben csak a bevizsgálás 1200 Ft., egy új motor 6000 Ft., de a motor jó; a Pannónia utcai meg fél szemmel ránézett és rávágta, hogy nem foglalkoznak vele).

A lényeg, hogy van két Philips Philishave Tracer borotvám, amiket szeretnék megmenteni.

Az egyiken minden működik, van töltés és töltöttségvisszajelzés is, csak elkezdett elfáradni, egyre gyengébb, hiába tettem bele vadiúj akksit és új motort.

A másikat nemrég vettem, tiszta új és tökéletes volt a kora ellenére, csak akkucserénél nem vettem észre, hogy az egyik kondi lába túl közel hajlik (gyárilag bénázták így el) az akku negatív csatlakozásához és sajnos csináltam beforrasztáskor egy pillanatnyi zárlatot. Ennek az lett a következménye, hogy ha tölteni szeretném, hálózatra csatlakozáskor rögtön kivágja a védőellenállást és a töltöttségjelző LED-sor sem működik. Viszont, ha kiforrasztom az akkukat és feltöltve visszateszem őket, úgy működik a készülék, de a LED-sor akkor sem világít...

Szóval olyat keresek, aki elfogadható áron foglalkozna velük (ha még rendbehozhatók), mert márkaszervizbe nem éri már meg bevinni a fenti árak miatt :(

Szerintem tök jópofák, meg jók is :)

2005.május.-2015.május: 10 éves a Klub / Egyesület! :) / / / / / 2006. szeptember - 2016. szeptember: 10 éves a Körös Völgyi Veterán Találkozó ! :)
Avatar
Akos
Egyesületi tag
Egyesületi tag
 
Hozzászólások: 1903
Csatlakozott: 2011.05.15. 21:57
Jármű típusa: FIAT 850 Limousine

Vissza: Szakembert keres

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron