Szerző: 100as » 2017.02.19. 20:47
Szeretném felhívni mindenki figyelmét egy nagyon jó túratervezetre , aminek a végleges körülményei , ára ....stb , csak március 05. után néhány nappal derülnek ki . Hogy miért ? Az a titok , hogy az idén a szlovákiai Rozsnyó városának veterán klubja meghívására , a felvidékre vesszük az irányt .
Néhányan már évek óta rendszeres látogatói vagyunk a nagyon színvonalas , tartalmas rendezvényeiknek . Így első kézből származó infók alapján tudok hívni mindenkit egy jó autókázásra , szép és érdekes helyek meglátogatására , és persze egy kis esti mulatságra .
2017.05.19-21 hétvégén előre láthatólag!
Kötelezően a megjelenés bármilyen típusú Veterán autóval!
A túra péntek reggel indul a Bp. Iv ker . Megyeri híd alatt !! Ott találkozunk , onnan fizetős utak elkerülésével- Balassagyarmatnál lépjük át a határt . Útközben reggeli egy illatos erdőszéli parkolóban ( hozott anyagból ) .
Megérkezünk Rozsnyóra , ahol az idő függvényében , vagy csinálunk valamit -vagy nem . Amit elintézünk , az a nevezés szállás befizetése , szobák elfoglalása . Aztán majd meglátjuk .Este vacsi , ismerkedés a helyiekkel . A gyülekező járműpark -többszöri - megtekintése , szakértése ... Fakultatív elvonulás a szobákba .
Szombat reggel gyors virslis reggeli , aztán indulás . Mindig jó szokott lenni . Szép , érdekes , és a falukban tízórai , ebéd ..
Szóval nagy vonalakban ennyi . Azért szóltam időben , hogy lelkileg készüljetek --mert anyagilag nem nagyon kell .
Amikor tudunk mindent , rögtön közzé tesszük . Ami bizonyos már most : jelentkezést , szobafoglalást , ...stb - csak a kiszámolt összegnek , a kiírt határidőre az egyesülethez beérkezése után intézünk !!!
Uff! Én beszéltem a GASZTRÓ SÁMÁN.