Szerző: 100as » 2017.10.22. 19:45
Tisztelt Tagság !
Örömmel jelenten , hogy -a füst felszállt ! Tegnap meglepően sokan jöttünk össze , bizonyságul , hogy azért még is csak érdekli az embereket a "törvény hozás " .
Szóval , kritikus vizsgálat alá lett vetve az elmaradt papírmunka pótlása , és néhány apró ( főként dátum elírás ) hibával , de minden rendben találtatott ! ( persze javítom , megígértem , aztán újra vizsgáljuk )
Az átdolgozott alapszabály , pontról pontra felolvasásra és megbeszélésre került , két apró módosítással , összességében egyhangúan megszavaztatott ! ( egy pontnál volt -két fő aki kilógott a sorból )
A tisztségviselők újraválasztása is rendben lezajlott -- természetesen figyelembe véve Sebők András döntését -- az alelnök a jövőben Goór Zsolt lesz . A pénztárost örömmel , a titkárt hangos ovációval , személyemet pedig ( jobb -vagyis elvállalni szándékozó hiányában ) kicsit vonakodva erősítették meg , az elkövetkező három évre .
Tehát a menet a következő : az ügyvéd beadja , megvárjuk az elfogadást , aztán újra összehívok egy közgyűlést , ahol az alapszabályhoz tartozó ( addigra elkészülő ) SZMSZ-t ( szervezeti működési szabályzat ) is elfogadásra bocsájtom , még néhány napirendi pont keretében , amelyek tegnap este fogalmazódtak meg .
Végezetül szeretném még egyszer sajnálatom kifejezni Sebők Andris döntése miatt , főként úgy , hogy nem is jött el , hogy mindenki előtt elmondja mi vezette ide .Remélem ez a döntése nem egyenlő azzal , hogy személyével , tudásával , segítőkészségével a jövőben ne találkozzunk az egyesület életében .
Köszönöm megjelenést minden résztvevőnek .
A t
Uff! Én beszéltem a GASZTRÓ SÁMÁN.